Voor de perfecte loft, deuren en schuifsystemen

Loft-deur.nl, schuifsystemen, stalen of houten loftdeuren voor een leuke inrichting zoals de ideeën als bijvoorbeeld in het magazine VT Wonen staan of het droomhuis dat je het gezien dat doet denken aan een Riviera maison-achtig woonhuis. Bekijk onze collectie van uitstekende kwaliteit!

Loft-deur.nl

powered by retrodeuren.nl

inspiratie

Inspiratie

Houten loftdeur op maat gemaakt

Heb je een nieuwe loftdeur nodig die er trendy maar ook retro uitziet? Dan kun je zeker kiezen voor een houten loftdeur. Deze deur is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en diverse standaardmaten. De instapprijs voor de beginmaat van 82 bij 210 centimeter bedraagt 166 euro als je kiest voor uitvoering 1.

Houten Loftdeur
vanaf 166,00
Bestel direct

bij retrodeuren.nl

Houten loftdeur

De houten loftdeur is een mooie strakke deur gemaakt van steigerhouten planken. Er zit weinig poespas aan deze deur die bestaat uit een aantal verticale planken die netjes afgewerkt zijn waardoor de deur een nette uitstraling heeft en zowel voor woningen als industrieel gebruik geschikt is.

Maatwerk

Als je een afwijkende maat nodig hebt kun je zelf met de handige configurator aangeven hoe groot de deur dient te zijn. Als je de afmetingen aangeeft kun je ook direct zien wat deze deur gaat kosten. Kies ook altijd een goed beslag bij de deur uit zodat je een harmonieuze mix bereikt. Alle houten loftdeuren zijn te gebruiken met ons schuifdeurbeslag zodat er veel combinaties mogelijk zijn.

Eigenschappen

Alle houten loftdeuren zijn gemaakt van degelijk hout maar hebben wel de eigenschap dat ze kunnen werken, maar dat is natuurlijk materiaal eigen. Onze houten loftdeur is met de hand gemaakt en gedroogd en geschaafd. Als je wilt kun je de deur zelf nog verder afwerken met een speciale beits, olie of lak. Wil je de schuifdeur nog wat extra’s meegeven? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheid om er een roestbeslag op te maken.

Zelf montage

De houten loftdeur is, mede dankzij de duidelijke en uitgebreide handeling die erbij geleverd wordt, eenvoudig te monteren. Als je er bijpassend beslag bij kiest wordt alles compleet geleverd zodat jij direct aan de slag kunt.

Luxe houten loftdeur

Kies voor de luxe houten loftdeur, vooral als je op zoek bent naar een schuifdeur die perfect is afgewerkt. Deze schuifdeur oogt zowel trendy als retro en neemt geen extra ruimte in beslag tijdens het openen en sluiten en zijn dus ideaal in huis of kantoor. 

Luxe Houten Loftdeur
vanaf 176,00
Bestel direct

bij retrodeuren.nl

Luxe houten loftdeur

Bij een trendy inrichting van je huis mogen de deuren natuurlijk niet vergeten worden. Als je graag deuren wilt die lijken op die van een long island (landelijk) interieur is de keuze voor deuren die gemaakt zijn van steigerhout een goed idee. De houten loftdeuren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het model is bij alle deuren feitelijk hetzelfde maar de details verschillen.

Fijnere afwerking

Kies je voor een luxe houten loftdeur dan is deze net even anders afgewerkt dan een ‘gewone’ houten loftdeur. Het grootste verschil tussen de basistypes en de luxere uitvoeringen zie je terug aan de houten planken die gebruikt worden om de deuren mee af te werken. Bij de luxere uitvoeringen wordt om de deuren een mooi kader gemaakt dat de deur helemaal afmaakt.

Standaard of maatwerk

Bij de luxe houten loftdeur is de gehele deur, die bestaat uit verticale planken omkaderd voor een luxe afwerking. De deur is verkrijgbaar vanaf een formaat van 82 bij 210 centimeter. Als je een andere maat nodig hebt, bestel dan een op maat gemaakte deur met de online configurator. Hiermee kun je eenvoudig je eigen breedte en hoogte bepalen.

Combinatie met schuifdeurbeslag

De luxe houten loftdeur kun je perfect combineren met alle onze schuifdeurbeslag. Het is maar net wat jij het mooiste vindt en dat het beste past in je huis. Het beslag wordt compleet met handleiding en alle benodigde materialen geleverd zodat je meteen aan de slag kunt en de deur eenvoudig kunt monteren met alles wat erbij hoort.

Luxe stalen loftdeur op maat gemaakt

Op zoek naar een stalen loftdeur voor je kantoor of juist voor in huis? Ga dan voor de laatste trend op deurengebied en kies voor een authentieke stalen loftdeur. Deze deuren zijn uiterst solide en hebben een retro uitstraling.

Stalen Loftdeur
vanaf 845,00
Bestel direct

bij retrodeuren.nl

Stalen loftdeur

Er zijn verschillende soorten stalen deuren op de markt gebracht maar een slimme keuze is onze stalen loftdeur. Deze deur is in diverse uitvoeringen te krijgen maar ze lijken wel allemaal op elkaar. Het verschil tussen de diverse types zit hem in de ruitjes die erin zitten. Deze verschillen in aantal en in vorm waarbij je bijvoorbeeld een model hebt waarin drie even grote ruitjes boven elkaar zitten maar een type met twee grotere ruiten aan de bovenzijde en twee kleinere aan de onderzijde van de deur is bijvoorbeeld ook mogelijk. 

Hollands vakmanschap

Onze stalen loftdeur heeft ruitjes die op een speciale manier bevestigd zijn. Bij de meeste deuren worden de ruiten simpelweg vastgekit. Bij de stalen loftdeur wordt echter gebruik gemaakt van een speciale techniek waarbij de ruitjes allemaal afzonderlijk in een eigen profiel geklonken zijn. Dit zorgt niet alleen voor meer stevigheid maar beschermt de ruitjes ook beter tegen beschadigingen en ze laten minder snel los.

 

Staal op maat

De stalen loftdeur wordt gemaakt in een standaardmaat van 90 bij 215 centimeter. In het bestelproces van de stalen loftdeur kun je zelf makkelijk de deur configureren die jij wilt. Je bepaald dus zelf je loftdeur in de juiste afmeting zodat het perfect past en je dus niet met verassingen komt te staan. 

Kommen en grepen

Via onze stalen deur configurator is het ook mogelijk om er de juiste kom of greep bij te bestellen. Het beslag wordt op bestelling afgemonteerd zodat je een kant en klaar product geleverd krijgt. Zorg er altijd voor dat je een beslag kiest dat goed bij de deur past en wat het beste staat in jouw huis.